velikost písma

zmenšit
zvětšit

GDPR - osobní údaje

Informace o zpracování osobních údajů

Zástupkyně ředitelky Domov Štíty – Jedlí, příspěvkové organizace, se sídlem Na Pilníku 222, Štíty, IČ 75004003 vydává vnitřní směrnici „Informace o zpracování osobních údajů“ v Domově Štíty-Jedlí (dále jen organizace), kterou zřizuje Olomoucký kraj.

Hlavním úkolem naší organizace je poskytování sociální služby domov se zvláštním režimem ve smyslu zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách. Organizace je správcem Vašich osobních údajů, které zpracovává zejména za účelem: poskytování sociální služby, ošetřovatelské péče a zajišťování smluvních vztahů.

Domov Štíty – Jedlí, p. o. zpracovává osobní údaje v souladu s požadavky Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů nebo také GDPR).

Příspěvková organizace na základě povinnosti uložené jí obecným nařízením jmenovala referenta pro ochranu osobních údajů, který plní úkoly dle článku 39 obecného nařízení a pro Vás je kontaktní osobou pro řešení Vašich dotazů, požadavků nebo žádostí.

 

Kontaktní adresa referenta:

Domov Štíty – Jedlí, příspěvková organizace

Na Pilníku 222, 789 91 Štíty

IČ: 75004003

telefon: 583 455 660

e-mail: info@domovstityjedli.cz

ID datové schránky: h5ikh5i

 

Vaše osobní údaje jsou shromažďovány a dále zpracovávány zejména na základě podpisu smlouvy o poskytování sociální služby a následně na základě plnění právní povinnosti, vyplývající ze zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů a v rámci které jsou shromažďovány Vaše identifikační, adresní, kontaktní údaje a další rozhodné údaje, nezbytné pro poskytnutí sociální služby „domov se zvláštním režimem Jedlí“ realizované v Domov Štíty-Jedlí,p.o.

V některých případech mohou být Vaše osobní údaje shromažďovány a dále zpracovávány na základě Vámi uděleného souhlasu, který vždy vyjadřuje svobodný, konkrétní, informovaný a jednoznačný projev Vaší vůle se zpracováním Vašich osobních údajů za daným účelem a jehož součástí je vždy informace o možnosti udělený souhlas kdykoliv odvolat.

Při zpracování Vašich osobních údajů nedochází k automatizovanému rozhodování, na jehož základě by byly činěny úkony či rozhodnutí, jejichž obsahem by byl zásah do Vašich práv či oprávněných zájmů.

Vaše osobní údaje jsou zpracovávány pouze po nezbytnou dobu, která je individuální pro jednotlivé účely zpracování. Po uplynutí této doby jsou osobní údaje zlikvidovány nebo jsou dále uchovány po dobu stanovenou platnou směrnicí Spisový řád v Domově Štíty-Jedlí,p.o, vydanou v souladu se zákonem č. 499/2004 Sb., o archivnictví a spisové službě.

V souvislosti se zpracováním Vašich osobních údajů máte právo na přístup k Vašim osobním údajům, na jejich opravu nebo výmaz, popřípadě omezení zpracování, vznést námitku proti jejich zpracování, případně uplatnit právo na přenositelnost údajů a další práva podle obecného nařízení o ochraně osobních údajů.

Svá práva a požadavky uplatňujte u referenta pro ochranu osobních údajů. Vaše požadavky budou vždy řádně posouzeny a vypořádány v souladu s příslušnými ustanoveními obecného nařízení. V případě, že nebudete souhlasit s vypořádáním Vašich požadavků a žádostí, máte právo podat stížnost Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Informace o pořizování fotografií, obrazových a zvukových záznamů z pořádaných akcí pořádaných organizací (např. kulturní, sportovní nebo benefiční akce) zveřejníme před zahájením akce minimálně na webové stránce organizace (např. při avizování akce na pozvánce „v rámci akce pořádané organizací budou pořizovány obrazové a zvukové záznamy za účelem prezentace organizátora akce“). Organizace nenese odpovědnost za záznamy pořízené a zveřejněné jinými subjekty.

Vnitřní směrnice „Politika ochrany osobních údajů“ v Domově Štíty-Jedlí, příspěvková organizace nabývá účinnosti 25. května 2018.

 

Štíty 22.5.2018

 

 

Schválila: Helena Holinková

Zástupce ředitelky Domova Štíty-Jedlí, příspěvková organizace

 

 

 

 

 

 

 

 

Jak to u nás vypadá?

Aktuality

Mše svatá - středa 7.11.2018

Pozor - mše svatá je realizována pro uživatele a jejich rodinné příslušníky ve středu 7.11.2018 od 9.30 hodin.

Poděkování manželům Jarmarovým za hudební vystoupení na Dni otevřených dveří.

Tímto děkujeme hudebníkům manželům Jarmarovým za vystoupení na Dnu otevřených dveří v Domově Jedlí.

Den otevřených dveří v rámci Týdne sociálních služeb ČR - úterý 9.10.2018

Již 10. ročník Týden sociálních služeb ČR bude celorepublikově probíhat ve dnech 2. - 8.10.2017. V našem Domově bude „Den otevřených dveří poskytovatelů sociálních služeb“ probíhat 9. 10. 2018 v čase od 9. 00 – 15.30 hod. Po celý den bude možná prohlídka prostorů Domova a poskytnutí informací o naší službě.

thumbnail

Nová zahradní pergola v Domově Jedlí.

V rámci poskytnuté investice Olomouckým krajem a díky dalším soukromým dárcům vznikla v areálu domova zahradní pergola, která poskytuje uživatelům potřebné zázemí, kdy v létě bude chránit před přímým sluncem a v zimě před nepříznivým počasím. Zahajovací práce na pergole započaly v polovině srpna 2018 a již první týden v září 2018 sloužila prvním uživatelům k posezení.